SELAMAT BERSEDIA: UPSR, PMR, SPM, STPM, DOA BUAT KALIAN MOGA CEMERLANG!!!

Mulakan dengan basmalah dan doa, bertenang dan fokus kepada tugasan soalan...

BERITA SMK ST MICHAEL, IPOH DAN ISU SEMASA

Sila klik pautan di bawah:
cikguazhar2.blogspot.com

Followers

Search This Blog

Saturday, December 20, 2014

AFF SUZUKI: KALAH DALAM MENANG (GONE IN TEN MINUTES)

Habis angin, kali ini pada 10 minit terakhir. Setelah bergaya mendahului tiga gol tanpa balas, keputusan Mat Yo (Nursharul Idlan Talaha) membentes pemain lawan berhampiran kotak penalti mengubah skrip kemenangan yang begitu hampir dalam genggaman. Kedudukan secara agregat 3-3 itu memberi kelebihan kepada Thailand dari segi peraturan jaringan gol di tempat lawan untuk mengungguli kejohanan.

Jurulatih Harimau Malaya menyifatkan skuad kebangsaan sebagai tiada rezeki dan dihukum dengan sedikit kesilapan kecil. Lawan memanfaatkan sepenuhnya keletihan yang dialami oleh pemain tuan rumah yang dibarisi sebahagiannya oleh pemain berusia 30-an. Safiq Rahim, penjaring terbanyak kejohanan pula mengatakan sedikit kelekaan yang berlaku telah membuka ruang kepada skuad gajah perang.

...Keputusan penuh di Stadium Bukit Jalil
   
   MALAYSIA............. 3 THAILAND............2
   Malaysia: Safiq Rahim min-6 (pen) & min-57, Indra Putra Mahayuddin min-45+2,
   Thailand: Charyl Chappuis min-81, Chanathip Songkrasin min-87
    (sumber: di sini)

...laporan perlawanan klik di sini.

...

...

...

...

...

1 comment:

Asa Loan said...

Asa syarikat pinjaman pinjaman bersedia untuk meminjamkan mana-mana jumlah yang anda perlukan untuk memulakan perniagaan peribadi anda. kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%, juga jika anda ingin membeli rumah di atas ansuran bulanan kita juga boleh menjual rumah untuk anda. supaya Sila memohon pinjaman pertanian pertanian. jika anda memerlukan hubungan pinjaman e-mel kami: asaloantransfer@gmail.com, anda juga boleh menghubungi e-mel ini: finance_institute2015@outlook.com, Mungkin ada banyak sebab mengapa anda perlu akses kepada beberapa wang tunai tambahan - daripada yang tidak dijangka pembaikan kereta atau rumah untuk membayar perkahwinan anda atau cuti khas. Tetapi apa sahaja yang anda memerlukannya, apabila anda meminjam antara $ 5,000 USD untuk 100,000 USD di atas.

pengkhususan Syarikat.
1) Kami memberi pinjaman pada kadar faedah 3%.
2) Kami juga boleh membeli sebuah rumah pilihan anda dalam mana-mana lokasi pilihan anda.